tiistai 3. toukokuuta 2011

6. Varmassa vara parempi

Tänään meni koko ruokatunti siihen kun keskustelin Tapiolan asiakaspalvelijan kanssa puhelimitse Hohdolle tulevista vakuutuksista. Puoli tuntia melkein piti kesken keskustelun vain hengailla linjoilla, kun aspa soitti ylemmälle tasolle kyselläkseen että miten nää nyt oikein menee..

No, jos nyt oikein ymmärsin niin kaiken pitäisi olla kunnossa. Hohto läpäisi tänään eläinlääkärin tarkastuksen ja paperit siitä saan postissa jo tällä viikolla toivottavasti. Sitten pitäisi samantein kiikuttaa ne Tapiolaan, jolloin vakuutus on sinetöity. Otin Hohdolle nyt sitten vastuu-, henki- ja laajan eläinlääkärikuluvakuutuksen. Kesän lopuksi mahdollisesti vaihtuu suppeaan, kun ei enää olla orilaitumella riekkumassa.. Tai saa nähdä millainen hulivili se on kotipihassa. ;)

Toivottavasti nyt ymmärsin oikein kaiken aspan höpötyksen. Yritti se jotain tyrkyttää kotivakuutuksiakin meille, sanoin kyllä että minä en tiiä niist mitää että mies hoitaa sen puolen :D Nyt ne vissiin koittaa kuitenkin parin viikon sisällä ottaa meihin yhteyttä asian tiimoilta.. Juu, no yrittää sopii.

Mä en sitten yhtään tykkää jutella puhelinmyyjien tai muiden tuommosten kans, ku en osaa sanoa ei. Eli kun joka kerta sanoo kyllä niin tulevaisuudessa on ongelmissa kun on pakko pakottaa ittensä sanomaan ei :D Tärkeintä nyt kuitenkin, että saa nuo Hohdon hommat kuntoon niin voi turvallisin mielin lähettää sen orilaitumelle (joka muuten tapahtuu jo tänä perjantaina!).

Peukut pystyssä kuitenkin, ettei kesän aikana mitään käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti