torstai 2. kesäkuuta 2011

15. Kuvien kera

Nyt ei ole kirjoittelufiilis joten lyhyt kerronta ja kuvat kertoo loput:

Eilen kävin yksin tallilla, Kaapolla ratsastin kevyen maastolenkin ja Hohdon harjasin, nostelin jalat, laitoin suitset ja silat ja pyörähdin kerran pihan ympäri. Ei stressiä, mentiin tosi nätisti.

Tänään mulla oli avustavana käsiparina etenkin ravivarsojen kanssa enemmänkin touhunnut koulukaveri Maria. Hohdolle laitettiin suitset ja silat, ja kokeiltiin mitä sanoo pitkistä ohjista pyllyn päällä. Kiinnitettiin ohjat siis riimuun molemmin puolin ja sisällä heiluttelin köysiä pyllyn päällä ja kyljillä seisten itse Hohdon takana. Reaktio ei ollut kummoinen, joten laitettiin Maria taakse ohjien kanssa ja itse lähdin pääpuolesta taluttamaan. Meinasimme ensin harjoitella heti ohjasta kääntymistä, mutta totesimme sen olevan liikaa joten tyydyimme vain kävelemään kentälle, kentän ympäri muutaman kerran ja takaisin talliin. Kaikki meni loistavasti. :)

Muutama kikkailukuva sitten päälle kaikista:


Hohto kaksinpuolin kiinni

Luna

Hohto näyttää kieltä c(:

Kaapo on oikeasti laama

Maria ja kiiltävä Kaapo

Hohto on linssilude :)

4 kommenttia:

  1. Hei!
    Vai teille Hohto poika sitten muutti! :) Meillä on Elisan connemara kasvatti Kami. Olivat Hohdon kanssa leikkikavereita viime kesänä. :)

    Nätti pikkumies on Hohdosta kasvanut? Onko Hohto vielä ori? Meidän Kami ruunattiin 1,5kk sitten. Ei sen luonteen kanssa ongelmaa ollut, ihana oli orinakin mutta on pakko saada se mun ponitamman kanssa yhteen kun ei ole mahdollisuutta erottaa ja saampa ne sitten yhdessä laitumelle ja ensi talvena samaan pihattoon.

    Tekin olette jo kovasti aloittaneet treenaamisen. Meillä on kans silat ollu päällä ja seuraavaksi pitäis kokeilla takaa-ajoa. saa nähdä miten käydää, Kami on kyllä ottanut aika lunkisti kaikki uudet jutut. :)

    Hyvää kesää teille!
    -Johanna-
    http://koti.terrieri.net/ponit/

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Joo, käväsin itsekkin teidän blogia lueskelemassa jo muutama päivä sitten :)

    Hohto on vielä ori joo, mutta heti syksyn tullen ruunataan kyllä. Ei ole mitään käyttöä orilla ja välttyy meidän tallinpitäjänkin oma ori ylimääräiseltä stressiltä kun ei pikkuori uhkaa sen asemaa alfauroksena ;)

    Me ollaan nyt treenissä joo edetty suurin harppauksin, lähinnä siksi että Hohto ei yleensä korvaakaan lotkauta uusille jutuille. Se on ollut ihan loistava oppija kyllä, kun mikään ei tunnu missään. Tuulessa hurjasti lepattava pressu näytti Hohdon mielestä syötävän hyvältä (kirjaimellisesti!), eikä metsätyökonekkaan pahalta maistunut.

    Saako Kami tänä kesänä laidunlomaa? Meillä varmaan vähintään pari kuukautta saa Hohto olla möllöttää ja odotella viisastumista ;)

    VastaaPoista