lauantai 11. kesäkuuta 2011

16. Kesälomaa

Juu, ei minulla mutta hevosilla. Ovat nyt noin viikon olleet luojan hyvässä huomassa. Mäntsälään muuttivat tämän viikon alussa.

Tänään oli Maria taas mukana tallilla, Hohto haettiin ensin tarhasta - on selvästi kotiutunut seuraansa ja ottanut vähän uhma-asenteen jo päälle! Taluttaessa mentiin pientä siksakkia ja jokusen kerran yritti siinä näykkäistäkkin. Seinään en viittinyt tallipihassa laittaa kiinni kun oli niin levotonta häseltämistä ja kova huuto kavereiden perään. Pidin siis kiinni kun Maria harjaili lyhyesti Hohdon, ja vietiin sitten takaisin laitsalle. Tallinpitäjällekkin kun soitin, niin sanoikin että Hohto on alkanut hiukan hankalaksi siirreltäväksi.. Tästäkö se uhmaikä jo alkaa? Heti kun vähän taukoa käsittelyssä niin otetaan komento itselle ;) Pitää korjata tilanne.

Lähdettiin sitten Marian kanssa vielä pienelle ratsastusreissulle, oli tarkoitus mennä kärryillä mutta koska kärryt ovatkin vielä toistaiseksi Lopella, päätettiin että huolimatta molempien lyhyistä sortseista ja kesätossuista, lähdetään ratsastamaan.

Maria sai hoiviinsa Kaapon, ja itse otin tallinpitäjämme 6v suomenhevosorin Pyhiksen. Muuten tehtiin ihan vain kävelylenkki, mutta yksi pätkä laukattiin jolla molemmat hepat otti vähän kuumaa, mutta päästiin onneksi kuitenkin turvallisesti takaisin kotiin :) Molempien meidän tyttöjen sisäreidet vilkkuu sinipunaista mustelmaa, mutta hauskaa oli kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti