lauantai 28. tammikuuta 2012

36. Pikaviestiä

Kohta lähdössä ruokaa tekemään ja sen jälkeen illaksi viihteen puolelle, joten pikaisesti kerron tämän päivän kuulumiset. On ihan pakko koska oon niin ylpeä etenkin Hohdosta :)

Nyt oltiin aurattu meillä pelloille teitä joita pitkin päästiin kärryttelemään. Kaapo meinasi hypätä kuuhun heti kun huomasi, että saadaan vaihtelua aiempiin lenkkeihin. Hohto vielä tällä kertaa perähevosena. Molemmat hepat kun puhkuivat niin intoa, otettiin monen monta ravi(ja köh, laukka..)pätkää niin että pääsi Hohtokin kunnon vauhdin makuun. Hyvin pysyi Hohto kyllä laukalla perässä ja ihan supernätisti hiljensi aina heti kun aloitettu "ptruuu" Kaaponkin hidastamiseksi. Eikä Kaapokaan, joka useimmiten ottaa kilpailumielistä kipinää vauhdikkaista seuralaisista, ottanut yhtään kuumaa Hohdosta.

Kaapo oli hiestä märkä kun lopeteltiin, Hohto ei edes puuskuttanut. Pohja oli kyllä sellainen, että varmasti oli todella rankka vetää kärryjä :) Mutta se sopii meille ihan hyvin, kun aloitetaan Hohdolla kärryttelemään, kun ei kauheasti varmasti jaksaisi tuolla irroitella kärryt perässä vaikka siihen muuten löytyisikin virtaa.

Tosi ylpeä olen siis etenkin Hohdosta, jonka kanssa ensimmäinen aatokseni kun näin sen laukkaavan perässä oli "o-ou...". Pelkäsin energiapäivien juoksutushetkistä tuttuja pukkilaukkapyrähdyksiä, mutta niitä ei tullut. Kaunis, hallittu ja keinuva laukka oli.

Jes!

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Tuntuu, että pakkaset tekevät vanhemmillekin pientä "sähköä" ja ilohyppyjä tulee....viime viikolla juoksutuksessa Taru 22-v, teki hienoja "ilmahyppyjä"....

    Mukavia talvipäiviä ja ihana lukea teistä!!
    -Elisa

    VastaaPoista