keskiviikko 28. joulukuuta 2011

33. Jäätä ja mutaa

Jep, niitä täältä löytyy. Pitkästä aikaa uskaltauduin pellolle kokeilemaan, että joko siellä voi ratsastaa. Ei voine sanoa että hyvin, mutta pystyi kuitenkin. Paikoitellen maa oli pehmeää mutaa ja metrin päästä taas ihan jäinen. Uskaltauduttiin Kaapon kanssa silti pari laukkapätkää ottamaan, ja voin sanoa että Kaapo oli hiukan innoissaan kun näin pitkästä aikaa pääsee ilman kärryjä singahtamaan täyteen vauhtiin! Lyhyitä olivat laukkapätkät, mutta ihanaa oli.

Hohtoa päädyin pellolle juoksuttamaan (ei alunperin ollut tarkoitus, mutta kun huomasin että nyt on virtaa niin ei alkuperäisen suunnitelman mukainen nyplääminen olisi sopinut kuvioon) ja siinä sitä virtaa sitten purettiin niin että ei ollut montaa kertaa kun kaikki neljä jalkaa olivat samaa aikaa maassa.

Siitä kiva tuo Hohto on, että vaikka innostuu niin ne purkaukset tulevat parin sekunnin jaksoissa ja aina siinä välissä kun sanoo seis niin silloin Hohto on tosiaan seis kaikki jalat maassa ja kaipaa rapsuttelua. Eli hyvin toimiva on-off hevonen :D

Eipä muuta tänään, tänään otettu kuva vielä seuraksi. Kyllä se poitsu siitä kasvaa :) Joku säkämitta pitäisi kyllä keksiä, sillä kiinnostaa niin kovin että jäädäänkö ponikokoon vai yllettäisiinko ihan hevoseksi asti.

3 kommenttia:

  1. Heippa,

    Ajattelin kokeilla pitkästä aikaa, että lähtisikö viesti täältä. Miten Hohto on taas kasvanut! Se on aivan eri hevonen kuin marraskuussa :) Etupää on ottanut kiinni takapään.
    Korkeuden mittaus olisi mielenkiintoista..Sillä yritin varsana selvitellä, että mistä tietää jääkö ponikokoinen vai tuleeko hevonen mutta kasvattajat sanoivat, että ei sitä voi varmaksi tietää, ennen kuin aikaa on kulunut.

    Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

    Terkuin Elisa & karvakorvat

    VastaaPoista
  2. Ohoh! Viesti on tosiaan tullut perille tätä kautta! :)

    Ja äläpä muuta sano, miten paljon voikaan pienen hevosen ruumissa tapahtua vain reilussa kuukaudessa. Mittaviritys on edelleen suunnittelun alla - tai oikeastaanhan vain sitä vailla että lähtisi tarjoustaloon tarkastamaan mittatarjonnan.

    Hyvää uutta vuotta myös teille!

    VastaaPoista
  3. Tosiaan toimii, mukava yllätys!!!

    Laitahan sitten mittoja, kun saat pojan jossain vaiheessa mitattua. Jään odottelemaan innolla. Kami-poni on nyt jotain 140 cm säältään.

    Vuodenjatkoja......

    VastaaPoista