maanantai 12. joulukuuta 2011

31. Apua, joulukuu! Iik, lunta!

Mihin tuo marraskuu nyt oikein katosi, kun en kerran tänne muistanut kertaakaan kirjoitella?

Paljoa ei ole kyllä tallillakaan tapahtunut, Kaapon kanssa on lenkkeilty ja Hohdon kanssa myös pidetty rauhallisempi jakso siinä mielessä että tehty paljon vanhoja helppoja, tuttuja juttuja. Siinä mielessä siis alles gut, mitään kummallista ei ole tapahtunut.

Pikapäivitys kuitenkin, missä mennään: eli Hohdolla on ollut jo useamman kerran kärryt perässä! Liikkuu tosi rennosti niiden kanssa, eikä kolahdukset ja narinat juuri kiinnosta. On myös ohjasajettu takaa, tässä ollaan nyt siinä pisteessä että pitäisi saada taluttaja häivytettyä edestä, koska ohjasavut periaatteessa ovat hanskassa. Ongelmana tällä hetkellä se, että kun taluttaja lähtee niin Hohto hätääntyy ja yhtäkkiä pidätteet ja komennot ovatkin tosi kamalia. Seuraavaksi kokeilemme siis ohjasajoa hevoskaverin, Kaapon perässä. Josko saisi ensin korvattua ihmisen Kaapolla, niin voisi olla helpompi lopulta häivyttää Kaapokin..

Marraskuussa tuli otettua kyllä kuukauden kasvukuva Hohdosta, se liitettäköön tähän



Odotan niin innolla sitä kun tuo Hohdon hoikkeliskoikkelis etupää kirii vähän tuota takapäätä, ja siitä kasvaa komea nuori mies <3

Lumesta piti vielä sanoa jotain, kun sen otsikkoonkin tunkasin.. Lumi siis käväisi meillä. 10.12 satoi hulluna koko päivän lunta ja sitä jäi maahan ehkä ainakin 10cm? Yllättävän paljon kuitenkin! Edelleenkin on siellä täällä isohkoja aurattuja kasoja ja nurmikkoaukeat ovat valkoiset, mutta kävely- sekä autotiet ovat nyt vedessä uitettuja luistinratoja, eli ääääärettömän liukkauta! Märkyys vienyt taas pohjan pelloilta ja kun tietkin ovat tuossa kunnossa niin saavat ponskit vielä hetken lihoa rauhassa ennen kuin alkaa tulevan talven hankitreenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti