sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

1. Ensimmäinen muistiinpano

Vihdoin ja viimein sain aloitettua blogin elämäni kaviokkaammasta puolesta (siis siitä joka yrittää koko ajan vallata lisää tilaa elämäni muilta osa-alueilta).

Tällä hetkellä omistan yhden hevosen. 10-vuotias lämminverinen ruuna Kaapo (Kapaxon) tuli minulle sattuman ja yllätysten kautta sen suuremmitta suunnitelmitta pari vuotta sitten. Kaapon omistaja oli jättänyt tallivuokrat maksamatta ja hevosen hoitamatta, jonka vuoksi Kaapo käytännössä joutui tallinomistajan omistukseen joka jonkun aikaa hevosta piti itsellään mutta luovutti lopulta ilmaiseksi pois - minulle.

Kaapon koulutus luonani alkoi siis aivan alusta. Kärrytelty sen kanssa oltiin aiemmin ja se sujui ja sujuu edelleenkin kuin tanssi. Ratsukoulutus sensijaan aloitettiin ihan nollilta. Satula selkään ja liinan päähän hölkkäilemaan.

Ei mennyt kauaakaan kun noustiin jo selkään ja siitä ollaan sitten pikkuhiljaa pääosin iteksemme opeteltu ratsujen kikkoja. Tänä aikana omat vähäisetkin kouluratsastustaitoni ovat kuihtuneet pois, joten olemmekin ehkä jossain määrin tehneet toisistamme toistemme laiset. Vähän on ehkä erikoiset avut ja komennot, mutta tärkeintä on että ymmärrämme toisiamme :)

Näillä mennään, lisää kaikesta selviää jatkossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti